Moeke Spijkstra Wielerclub viert tweede lustrum

Volgens veurzitter Eduard Schaepman (met zonnebril) kon het zover komen dankzij enthousiaste leden (nu circa 300), een prima bestuur, een gezellig clubhuis en een fijn stel sponsors. Gemeentesubsidie is niet aan de orde.
fietsbestuur - 1Het huidige bestuur bestaat uit Dries van der Vossen (vice-voorzitter, Laren), Eric Heijkoop (secretaris, Laren), Eduard Schaepman (veurzitter, Huizerhoogt), Patrick Lommers (commissaris moeilijke zaken, Blaricum) en Micha Willemse (penningmeester, Blaricum). Info hier.

fietssponsors - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s