Meesterlijke Mischa Maisky

vitus vol - 1 (1)In een afgeladen Vituskerk heeft cellist Mischa Maisky woensdagavond meesterlijke muziek laten horen. Met Peter Santa ‘op de bok’ en het Blaricum Chamber Orchestra werden werken van Tchaikovsky en Bruch op een zeer hoog niveau ten gehore gebracht. Donderdagavond is hij weer te beluisteren, met het Maisky Trio (zoon Sascha op viool, dochter Lily op piano en hijzelf).
bmf4 - 1

bmf1 - 1

bmf5 - 1

2 gedachten over “Meesterlijke Mischa Maisky

  1. Het was echt een prachtig concert. Geweldig om dit topniveau in je eigen dorp te hebben. Daarbij reistijd van enkele minuten, geen parkeergeld. En…de akoestiek in het Concertgebouw is leuk, maar Sint Vituskerk is overtreffende trap! Dus Blaricummers, grijp je kans!

    Geliked door 1 persoon

  2. Mischa Maisky trad ook op tijdens het Benefiet concert in Singer Laren, het was geweldig.
    Het concert zorgde voor een goede opbrengst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s