Sportieve dag of week

De Sportadviesgroep uit Huizen biedt sportdagkampen aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zeer gevarieerd programma, professionele begeleiding/toezicht. Locatie: handbalvereniging, naast BVV. Van 09:00 – 17:30 uur. Zowel de eerste als de laatste week van de zomervakantie. Vandaag zijn er circa 40 kinderen uit Blaricum en omgeving actief. Aanmelden voor morgen en volgende dagen van deze week is nog mogelijk. Klik op de naam voor meer info, prijzen en ook voetbalkampen (in Naarden).

Schermafbeelding 2022-07-18 om 12.22.33

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s