Horeca moet op ’t matje komen

Het zich houden aan onderstaande Huisregels (en de altijd geldende wet- en regelgeving) is zaterdagavond ‘niet zo succesvol verlopen’. Reden voor ‘het gemeentehuis’ om voor morgen 11 uur de horeca uit te nodigen voor een gesprek met het ‘crisismanagement’. Met naar verluidt alvast deze toezegging: ‘Als het maandagavond niet voldoende normaal gaat, wordt dinsdag de stekker eruit getrokken.’

Aanleiding zou zijn het toch op straat staan door cafébezoekers, een stevige handel in en gebruik van drugs, vechtpartijen, vernielingen, enz.

Vanuit de horeca valt te vernemen dat ‘de bal bij ons leggen’ niet zal worden geaccepteerd. De gemeente zou zeker te verwijten zijn a) tekort schietende communicatie, b) slechte planvorming en c) onvoldoende handhaving.

Succes – en nog een prettige Feestweek/kermis.

huisr kerm

Een gedachte over “Horeca moet op ’t matje komen

  1. Niets gemerkt afgelopen zaterdag van de zogenaamde mistanden die de Gemeente noemt. Horeca verbienden dat mensen op straat komen met ’n biertje in de hand tijdens de feestweek is waanzin. In mijn beleving kiest de Gemeente bewust voor minder handhaving om “excessen” te “creeren” en zo een excuus te vinden om die vreselijke feestweek (in hun ogen) de nek om te draaien. Liefst de feestweek uit het dorp zoals ze al jaren willen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s