Fixers: reparaties van iPhone, iPad, laptop en MacBook – handig en dichtbij

Sinds vorige maand is Fixers sponsor van Oog en sinds vorige week is Kevin Berg daar supervisor Service Point. Op de vraag wat Fixers nou eigenlijk doet, antwoordt hij: ‘Wij repareren alles dat op het internet kan worden aangesloten. Daarnaast kunnen wij heel veel apparatuur leveren: nieuw en ook refurbished [opgeknapt].’ fixers1 - 1

Bij de reparaties kan het gaan om een nieuw scherm voor mobiel (iPhone) of iPad, reparatie van software en hardware, schoonmaken, enz. Ook is er een flink assortiment accessoires en kan men tevens bij Fixers terecht voor de verzekering Fixers Care (vallen, stoten, water, diefstal). Interessant is de schermversteviger FlexPlex (ter plekke aangebracht in mat of transparant) en het feit dat Fixers een Apple Independent Repair Provider is. Wat betekent dat ze Apple-apparaten mogen reparen en daarbij gebruik kunnen maken van zowel de originele Apple-onderdelen als van de even goede maar vaak goedkopere eigen producten.

fixers2 - 1

Berg: ‘Ja, ook nieuwe Apple-apparaten leveren is geen enkel probleem. En die maken we dan met de klant meteen gebruiksklaar. Men hoeft dus niet naar de Apple-store op het Leidseplein met het moeilijke parkeren: wij leveren alles, hebben eigen parkeerplaatsen direct bij ons Service Point. En prima koffie!’

L1030222

3 gedachten over “Fixers: reparaties van iPhone, iPad, laptop en MacBook – handig en dichtbij

  1. Een geweldig initiatief dat tot voorbeeld mag strekken. Hoe meer gerepareerd wordt- indien nodig – hoe minder afval dat het milieu belast. TOP!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s