100 kilometer hollen voor Free a Girl

‘Ik ben oud-dorpsgenoot Daan van Wettum en ik ga donderdag a.s. invulling geven aan een uit de hand gelopen weddenschap. Ik ga om 00:00 uur in Enkhuizen van start om de 100 kilometer verder gelegen Tafelberg in Blaricum binnen 24 uur te bereiken. Hardlopend.
Niet zo maar, echter. Ik doe dit voor Free a Girl, de organisatie die in tal van landen jonge meiden bevrijdt uit de seksindustrie. Daar is veel geld voor nodig en ik hoop dat velen mijn inspanning willen belonen met een donatie voor Free a Girl. Dat kan HIER.
Alvast bedankt – en op mijn Insta @daanvanw kan men volgen hoe het donderdag gaat en hoe laat ik bij De Tafelberg aan zal komen – wellicht tussen 19 en 20 uur. Hopelijk tot ziens!’
daan van wettum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s