Levende samenleving

Het Vitus, gisterenavond: tot ‘Vrijwilligers van het Jaar’ zijn aangewezen de circa 20 vrijwilligers van het Blaricum Music Festival. De ‘Aanmoedigingsprijs’ ging naar Pascal Brouwer, ondermeer vanwege zijn inzet voor de Dag van het Werkpaard. Er was vrije toegang (zonder QR-code),  (mee)zang, een kwisje, zakken geld en geschriften voor de overwinnaars, zuip, snacksels en een flitsfotograaf. Grote vrolijkheid, derhalve. De samenleving kan er weer een jaartje tegen.
vrijwillav - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s