Tussen dorpsdelen

Interessante vraag: hoeveel procent van de inwoners van Dorp en Crailo is weleens op de fiets naar de Bijvanck en/of Meent gegaan – en terug?
Hoe dan ook: de route over de Bergweg en langs de Verlengde Bergweg en de Woensberg is aan te bevelen. Akkers, weiden, ’t Harde, schapen, vennen. Aan het einde van het fietspad in beeld kruist u de Randweg-West, waarvoor ooit het plan bestond die (dwars door de natuur) door te trekken tot aan De Goede Gooier … Naar verluidt heeft de gemeente Huizen daar toentertijd Haags geld voor gekregen, her en der liggen er al taluds, maar van doortrekken is het nooit gekomen.
harde fiets schapen - 1

4 gedachten over “Tussen dorpsdelen

 1. Regelmatig en al heel lang fiets ik deze verbinding. Door weer-en wind . Binnenkort in het prille voorjaar zie je hoe alles uit gaat komen in de natuur . Een bewoonster , M. in de straat die altijd auto reed ,echter een paar maanden terug een fiets kocht voelt zich herboren . Fietst nu ook die route . Reaktie van Maria Catharina Piel .

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit veel gebruikte fietspad, wat helaas ook weleens (mis)bruikt wordt door brommers heeft de naam:
  ‘Op Caliskamp’. vanuit Blaricum-Dorp gezien lagen de Op Caliskamp 1 en Op Caliskamp 2 aan de linkerzijde. Rechts ligt het ‘Hoge Harde’.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heeft men ook waargenomen, dat het naast gelegen zandpad verandert is in een tankbaan. In opdracht van de gemeente, uitgevoerd door de firma Post. Weg zandpad. In mijn ogen een volledig overbodige sessie. Doel voorbij geschoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s