4 gedachten over “Nieuwe zienswijzen-bijeenkomst gewenst

 1. Wethouder Anne marie Kennis heeft vooraf medegedeeld dat de bedoeling van de bijeenkomst was om de 15 zienswijze-indieners nog eens in overleg te brengen met AH en haar ontwerpers en deskundigen. Geen gesprek tussen de gemeente en de indieners. Ik heb sterk de indruk gekregen dat de indieners er een eigen agenda van wilde maken.

  Oog: dit is een onjuiste weergave van de opdracht die de raad op 25 jan. 2022 aan het college heeft gegeven. luister de geluidsband maar terug.

  Like

 2. Volgens mij was het ooit de wens van AH om tegenover Bellevue een nieuw pand met ondergrondse parkeergarage te bouwen. Dit is door B & W van tafel geveegd en niet aan de raad voorgelegd. Wat was er mooier geweest, een pand die past in de omgeving. Geen overlast midden in het dorp met laden en lossen. Veiligheid voor fietsers. Parkeren voor o.a. de theaterbezoekers. Iedereen blij. Op de tafelberg wordt toch ook een pand gerenoveerd/uitgebouwd in de natuur?
  Neemt niet weg dat eenieder zich tijdens een vergadering hoort te gedragen

  Like

  1. Ooit heb ik op OOG ook geopperd de A.H. op bovengenoemde plek te bouwen . De combinatie parkeerplaats voor Het Theater en de A.H. is dan aantrekkelijk . Echter parkeergelegenheid is een statisch gegeven . Het dorpscentrum is NU al een verkeersinfarkt meerdere keren per dag. De hele week door . Nog een grotere aanvoer van gemotoriseerd verkeer is een ramp voor de Huizerweg, de Torenlaan ,de Eemnesserweg ,de Bergweg ,de Meentweg en ga zo maar door . Reactie van Maria Catharina Piel .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s