Brandweer Blaricum scoort eerste prijs

Het ABWC (Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité) organiseert als sinds 1946 brandweerwedstrijden (die later zijn omgezet naar vaardigheidstoetsen). Het zijn toetsen voor alle regionale en bedrijfsbrandweerkorpsen in Nederland. De bedoeling is de korpsen uitdagende scenario’s voor te zetten waarin de deelnemers al hun vaardigheden, hun deskundigheid en ervaringen kunnen tonen. Jaarlijks nemen er zo’n 580 ploegen deel aan de diverse vaardigheidstoetsen. Deze zijn te onderscheiden in een klasse 112, een Hoofdklasse en sinds 2023 de klasse Brandbestrijding.

Brandweer Blaricum won vanmiddag in Volendam de eerste prijs in de Hoofdklasse.

brandweerprijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s