De democratie aan het werk

Op uitnodiging van het Buurtschap het Oude Dorp kwamen vanmiddag een paar (…) raadsleden naar de Burgemeester Heerschopweg. Zichtbaar was gemaakt de beoogde uitrit van de te verbouwen AH (tussen de blauwe lijnen), de in- en uitrit voor de fietsen (achter de rode lijn en de kleine pilonnen) en de uitrit voor auto’s (achter de gele lijn). Het groen rechts van de linker blauwe lijn zou moeten verdwijnen. Volgens de onderbouwing van het plan zou de rijbaan ter hoogte van de nieuwe uitrit 7 meter breed zijn, dit is echter 4,60 meter. En dat is volgens het Buurtschap onvoldoende om twee auto’s langs elkaar te laten rijden.
democratie aan het werk - 1

3 gedachten over “De democratie aan het werk

 1. NU is het al lange tijd vanaf de meest recente verbouwing van A.H. een gevaarlijke situatie op de Burgemeester Heerschopweg, Achterom, Meentweg en het kleine dorpscentrum tussen Langeweg en Verbindingsweg . Een zwaar overbelast Dorpscentrum met in zijn val en ondergang MEESLEUREND een deel van een AANGEVROTEN Beschermd Dorpsgezicht . Waar nu het lelijke blik staat tegenover Mooi Uitzicht een A.H. in boerderijstijl MET ondergrondse parkeergarage . EN weg uit Beschermd Dorpsgezicht . Plaats eens tellermeters rondom de huidige A.H. . Reactie van Maria Catharina Piel .

  Like

 2. Staan de pionnen verkeerd of moet de uitrit breder worden ? Naar 7 meter lijkt mij een betere oplossing inderdaad. Ook nog even 1 richtingsverkeer invoeren. Komt de veiligheid wel ten goede. Of fietsers zich daar aan gaan houden betwijfel ik trouwens. Fietsers nemen graag de kortste route en dat komt de veiligheid dan weer niet ten goede. Die geheel groene achtergevel van de vernieuwde AH lijkt mij trouwens een mooi aangezicht. Het resultaat laat nog even op zich wachten maar geduld is een schone zaak.

  Like

  1. Gisterochtend fietste een klein meisje ca. 5 jr. over de Meentweg ter hoogte van de Meelmuis . Nu nog relatief veilig . OMDAT er even geen autos vanuit de A.H. om de hoek kwamen . Je bent echt op een andere planeet om jezelf te gaan bedienen met een aanrijroute en een vertrekroute rondom je onderneming . Gesteund door degenen die gesponsord zijn door de A.H. incluis Gemeentelijk Bestuur . De Spiegeltent bij het afscheidsfeest v.d. vorige Burgemeester . De geluidsband van dinsdagavond 21 maart – het kon zich afspelen op Sicilia of in Calabria . Onbeschaamd roemde een aanwezige de sponsorbereidheid . Reactie van Maria Catharina Piel . .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s