Privéchauffeur in eigen auto

Diederik Oonk overleefde in 2021 een zwaar ongeval (scooter), revalideerde, herstelde en ging weer verder met zijn in 2018 gestarte Roadrive – het bedrijf dat privéchauffeurs levert voor particulieren die in hun eigen auto naar hun (buitenlandse) plaats van bestemming willen gaan (en/of ergens in Europa willen worden opgehaald en dan terug naar huis). Oonk heeft nu ’13 prima chauffeurs die flink bezig zijn’. Service van de zaak: als iemand is weggebracht, wordt de auto eerst door de wasstraat gehaald en daarna weer tiptop bij de woning geparkeerd.
diederikoonk - 1

Een gedachte over “Privéchauffeur in eigen auto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s