Burgemeester weer wat meer ingeburgerd

Burgemeester Barbara de Reijke kreeg rond borrel- en hapjestijd bij Clairz Interior Design in De Garage nummer 30 alweer van De Gooische TamTam aangeboden. In het nummer wordt over 10 bladzijden een aantal Blaricumse ‘hotspots’ in woord en beeld gebracht: winkels en horeca waarop menig gemeente jaloers zal zijn. Ook de burgemeester zelf is in de nieuwste TamTam te vinden, met foto en een interview. Dat sluit af met ‘De regio is nieuw voor ons, maar we leren snel!’ Dat zal vanavond zeker het geval zijn geweest.
tamtam1 - 1

Van links naar rechts Sarah Saarberg (hoofdredacteur), Barbara de Reijke, Christian de Beer (uitgever GTT).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s