2 gedachten over “Voor aan de stamtafel

  1. Right! Gewoon allemaal naar het damesvoetbal. Enkele weken terug bij Ajax-Feyenoord dames geweest in de Johan Cruijff-arena. De strijd op het veld is zo veel sportiever, en op de tribunes is het een stuk gezelliger. Als het testosteron niet over het veld raast en door het stadion giert, heb je een veel betere sfeer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel goed Linda. Ik zou zelf zeggen: schaf de man af en er ontstaat meteen een betere wereld. ELK conflict in de wereld vindt zijn oorsprong in de gemankeerde denk- en gevoelswereld van mannen. Voortplanten wordt dan nog wel ff een dingetje, maar daar verzinnen we nog wel wat op. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s