Vlieg- en voertuigen van vroeger

Suggestie: omdat er op de Woensberg geen bivak meer kan/mag worden gemaakt en dat beduidend minder voertuigen-reuring in het Dorp oplevert, zou ’t Harde, het Ziekenweitje of de locatie waar voorheen de kerstbomen werden verbrand, als bivak gebruikt kunnen worden. Leuk voor iedereen en zonder problemen te realiseren. ’t Bivak hoort er gewoon bij.bevrdag4b - 1

bevrdag5 - 1

DCIM101MEDIADJI_0218.JPG

bevrijddgb1 - 1

bevrijddgb8 - 1

bevrijddgb2 - 1

bevrijddgb4 - 1

bevrijddgb5 - 1

bevrijddgb6 - 1

bevrijddgb7 - 1

3 gedachten over “Vlieg- en voertuigen van vroeger

 1. Beste oog, de suggesties voor een bivak is volledig arbitrair , het vorige bivak was in Bussum op het voormalige militaire kamp Crailo. Daar weg toen naar de Woensbergweg, en dit jaar in Loosdrecht. Natuurlijk geen bivak op het Harde ( natuurgebied ), weiland kerstbomen ( natura 2000) en ziekenweitje . Wat voegt het toe? Er zijn genoeg bivakken in het oosten van Europa, tot ons grote verdriet.

  Oog: gastvrijheid, plezier, verhalen – daarnaast heeft de gemeente de ruimte om een aantal dagen per jaar evenementen toe te staan op ’t Harde … en er zijn nog wel meer geschikte locaties. succes verder met de appels en peren en de beren op de weg.

  Like

  1. Uw verhaal klopt bijna maar niet helemaal. Het bivak staat sinds 2015 in Blaricum. Wat voegt de opmerking dat er in Oost Europa bivakken genoeg zijn ? Volledig onzinnig. De lokaties in Blaricum zijn zeker geschikt of kan daar alleen maar Hippisch vermaak of Rotary gerelateerd vermaak toegestaan worden ? Mensen moeten eens leren naar mogelijkheden te zoeken i.p.v. zoeken naar excuses om iets niet te doen.

   Like

 2. Bij wie het probleem precies ligt is niet helemaal duidelijk maar dat dit een hele grote gemiste kans is geweest voor de gemeente Blaricum mag wel duidelijk zijn. De Woensberg is helaas ‘ontbost’ ten faveure van, uiteindelijk, een onogelijk vakantiepark. Het bivak van Het Gooi Bevrijd in Blaricum hoort er min of meer gewoon bij. Het was een kort bezoek van 1,5 uur en de kaars was uit. Wij hebben twee prachtige ritten gehad met helaas wat regen maar overwegend mooi weer. Aan het publiek in Blaricum heeft het in ieder geval niet gelegen want die waren weer in grote getale aanwezig. Werk aan de winkel voor met name de gemeente Blaricum en ook de Stichting Het Gooi Bevrijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s