Blaricum Music Festival 2024

Het Blaricum Music Festival 2024 (eerste lustrum-editie) vindt plaats van donderdag 27 juni tot en met zaterdag 6 juli aanstaande. Het programma staat begin april online (www.blaricumfestival.com) en vanaf dat moment start ook de kaartverkoop (online en via telefoonnummer 035-2031967).
bmf-1eav-9-1.jpeg
Een aantal grote namen heeft reeds toegezegd naar Blaricum te zullen komen en met een aantal zijn de besprekingen in een afrondende fase. We verklappen nog even niets, zodra het programma bekend is krijgt u weer een berichtje van ons …
Een festival als het Blaricum Music Festival organiseren is een kostbare zaak en alle vorige edities eindigden uiteindelijk (financieel) in de min. We hopen van harte dat dit niet nog een keer gebeurt want dat zou het einde van het festival kunnen betekenen. Hierom willen wij u vragen donateur te worden. Of het nu gaat om een wat groter of kleiner bedrag; alle beetjes helpen! Het rekeningnummer van het Blaricum Music Festival is NL92 BUNQ 2208 627 687 en vermeld bij uw betaling alstublieft duidelijk dat het om een donatie gaat. Mocht u een betaalbewijs willen ontvangen dan kunt u dit aanvragen via info@blaricumfestival.com. Ook voor sponsorpakketten en advertentietarieven (Blaricum Music Festival Magazine) kunt u hier terecht. Wij zijn bijzonder blij met uw steun.
Wij als organisatie en de uitvoerende musici staan weer klaar om u met open armen te ontvangen, te verblijden én te ontroeren, dus héél graag graag tot ziens in Blaricum!
Met een warme groet,
Peter Santa en het gehele BMF-team
///

Plaats een reactie