Oog op Blaricum

9 juni 2017

Brekend: het kan dus wél!

Filed under: kwesties,nieuws,samenleving,verkeer — Oog op Blaricum @ 10:31

Bergweg, gisterenavond rond 19:15 uur. Oog viel bijna van de Oogfiets van verbazing. Overal het voetpad volledig ter beschikking voor de zwaksten in het verkeer. Het kan dus wél! Beetje jammer dat het ten koste is gegaan van de aanwezigheid van het Asperge-logo op Oog (verwijderd op verzoek van zMaakt), maar dat beschouwen we dan maar als collateral damage.

Het doel is bereikt – en daarmee is dus ook voor alle volgende dagen en evenementen de standaard gezet: grootschalig parkeren aan de Bergweg kan zonder hinder voor voetgangers, kan zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van de zwaksten in het verkeer. Suggestie: maak van de Bergweg tijdens evenementen die grootschalig parkeren met zich meebrengen tijdelijk een 30km-gebied. Suggestie 2: laat de auto’s aan de andere kant parkeren, dan komt de (asperge)akker (waar het immers ten dele om te doen is) veel beter en mooier in beeld – zowel als men naar de tent toe loopt, als gezien vanuit tent en borrelterras.

1 Comment »

  1. Suggestie 3: Kom op de fiets.

    Comment by Paul Driessen — 9 juni 2017 @ 12:43 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: