Nieuwe aannemer voor BEL-buitenruimte

‘De BEL-gemeenten hebben een nieuwe aannemer voor het beheer onderhoud van de buitenruimte: SIGHT Landscaping. SIGHT voert de werkzaamheden in nauwe samenwerking met de Buitendienst van de BEL Combinatie uit. Het onderhoud van de buitenruimte wordt vooral beeldgericht en zo veel mogelijk integraal uitgevoerd.’

Hopelijk zal het beheer vanaf nu met minder of geen kaalslag en ruk- en trekwerk gepaard gaan …

Beeld van BEL-persbericht.

2 gedachten over “Nieuwe aannemer voor BEL-buitenruimte

  1. De z.g. nostalgische ZAMDWEGEN waarop Gemeentebesturen zo trots op zijn, althans dat beweert men, worden HEEL SLECHT onderhouden en lijken eerder een modderpoel dan een PAD waarop men niet meer normaal kan lopen. OF men zet zich in voor regelmatig onderhoud OF men ziet af van deze wegen )weggetjes’ In alle eerlijkheid vraag ik me af of of men zich dit wel realiseert. Nostalgie hoort in de huidige maatschappij niet meer thuis, men wilt toch wel droge voeten behouden als men door hetr Gooi wandelt.

Geef een reactie