De Hoop – een beetje anders

IJssalon De Hoop heeft een paar veranderingen doorgevoerd. Om de collega-ondernemers minder c.q. geen overlast meer te bezorgen door de rij met wachtenden (lang vanwege de corona-anderhalvemeter), zijn hek, tuin en auto-oprit veranderd in opstelruimte voor de wachtenden.

Tot voor kort stonden de wachtenden links, dus op straat, voor de Sportbank en op de bushalte en vaak ook direct om de hoek op het Binnendoor (nee domoor: Achterom!!!) – hetgeen niet ideaal was vanwege de huidige uitgang.

Nu is er ruimte rechts van de ingang ontstaan – samen met de voorliggende stoep genoeg om de wachtenden een anderhalvemeter-plaatsje te geven.

Voordeel van de verandering is ook dat de voorgevel van De Hoop beter in ’t zicht is gekomen en dat – als het corona-niet-normaal eenmaal voorbij is – de ontstane ruimte eventueel in gebruik kan worden genomen als terras.

3 gedachten over “De Hoop – een beetje anders

  1. Welk een verandering ten goede . Wat is het pand mooi .De ruimtelijkheid en het groen zijn prettig . Een mooi plekje Blaricum . Reaktie van Maria Piel .

Geef een reactie