5 gedachten over “Nieuw en oud

  1. Blijft toch vreemd, zo’n potentiële brandhaard midden in het dorp.
    Vertrek van Vos was voor de gemeente een goed moment geweest om er een eind aan te maken, zou je denken.

    Oog: over 1,5 jaar moet er weer worden gesaneerd – mogelijk dan

  2. Onbemand benzinestation en nu zonder OUDEWETSE SEVICE en zonder openhaardblokken, briketten, motorolie, bandenspanning meter en verder noem maar op. het enige aardige is dat olieboer Fieten uit Drenthe komt. verder denk ik dat Hr. John Brands behoorlijk nieuw in dorp is, hij kan nog lid van de historische kring worden.

  3. inderdaad Co .vroeger kon je hier voor alles terecht, en werd je nog geholpen aan de pomp. vriendelijk en altijd een praatje . maar tja tijden veranderen, …………..

  4. Het zal me niet verbazen als meneer Compaan aandelen heeft in Fieten olie. Drenthe vindt ik aardig omdat mijn moeder in Nieuw Schoonebeek is geboren boven op het Hollandse aardolie gebied , toen ze 16 jaar was is op aanraden van onze vorige pastoor Jongerius naar Blaricum gegaan waar ze een mooi leven gehad heeft.

Geef een reactie