2 gedachten over “Marktbericht

  1. De Statenkamer ,nr.15 ,vraagprijs 945.000 euro . Statenkamer 2 ,het hoogste bod boven de 485.000 euro is de gelukswinner . Woningcorporatie De Alliantie heeft deze woningen voor bijna niets in handen gekregen ,flink huurpenningen getrokken en nu is het kassa voor hen . Met een onbeschaamdheid zetten zij de gemeente Blaricum voor het blok nu er een wettelijke verplichting is om woningen minimaal energielabel C te geven De goedkope troep waarmee oude woningen opgeleukt worden en de plannen om Middenweg/Verbindingsweg en Polweg/St.Josephweg op hun manier op de schop te nemen . De bewoners van de Polweg/St.Josephweg kregen bij de meest recente bijeenkomst te horen van de Alliantie De enige zekerheid die wij nu op dit moment kunnen geven is dat u allemaal uw woning uit moet . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s