Boerderij Anno 2020

De actiegroep Behoud Dorpskarakter Blaricum heeft op zijn website twee amuserende maar ook attenderende berichten geplaatst. Ten eerste een foto van de sociale nieuwbouw aan de Verbindingsweg, die ietwat cynisch wordt aangeduid met ‘Boerderij Anno 2020’ en niet minder cynisch is voorzien van een groet en een afzender.
Die afzender – ‘Liesbeth’ – komt op het tweede bericht wat nadrukkelijker en cartoonesk in beeld. Het blijkt te gaan om wethouder Liesbeth Boersen, die indertijd het nieuwbouwplan ‘verkocht’ met de in de cartoon vermelde tekst … Het zal inmiddels wel bekend zijn dat de waardering voor het geheel (qua architectuur en invulling van de openbare ruimte) alom niet erg groot is.
Inmiddels houdt de actiegroep de vingers strak en alert aan de polsen wat betreft de sloop- en bouwplannen van De Alliantie voor het zgn. Paalhofje (Verbindingsweg/Middenweg) en ook de ontwikkelingen voor de ‘kop’ van de Vos-pomp worden nauwlettend gevolgd.

2 gedachten over “Boerderij Anno 2020

 1. In Eemnes is er grote weerstand onder alle politieke groeperingen jegens De Alliantie betreffende het verkopen van sociale huurwoningen of sociale huurwoningen uit de sociale huursektor halen en het mantra van De Alliantie – er moeten meer sociale huurwoningen gebouwd worden !! – Verder in Blaricum . Met De Pol op de hoede zijn ..Reaktie van Maria Piel .

  Like

 2. Ik meen dat voor deze woningen geen woningen zijn gesloopt of verkocht, want daar stond de oude brandweerkazerne.

  Daarbij zijn deze woningen van de woningbouwcorporatie Gooi en Omstreken, staat ook op de site van Gooi en Omstreken, dus de Alliantie heeft met dit project niets van doen

  Ik vind het allemaal nog al meevallen het aangezicht van deze woningen, het staat alleen zo verschrikkelijk dicht op de weg en dat is jammer, maar snel aanplanten met lij-lindes dan valt het mischien niet op.

  Wat betreft de Alliantie en mevrouw Boerse die de sociale huurwoningen van de Alliantie in de verkoop hebben gedaan weg ermee, dat die vrouw nog durf rond te fietsen en haar gezicht durft te laten zien, ze moet zich schamen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s