Bizar bij de Bistrôt

De ene dag krijg je mede namens de gemeente een mooi kerstpakket – de andere dag …

… krijg je van diezelfde gemeente een bekeuring omdat je – hardwerkend en bedrijfsmatig – even met het autootje op de stoep staat. Monsieur en madame Chapeau zijn daardoor niet amusé.

9 gedachten over “Bizar bij de Bistrôt

 1. Nou Harold, ik heb enkele jaren terug aan den lijve mogen ondervinden dat Oog ook zijn sponsors niet spaart als het om onnodig en structureel fout parkeren gaat! Daar waar politie en gemeente niet ingrepen, niet eens reageerden, ging Oog wel aan de slag, met het vertrek van een sponsor als gevolg.

  Like

  1. Beste Linda blijkbaar geeft iemand anders zich ook uit voor Harold. 🙂 Jammer dat de digitale techniek dit nog niet kan filteren.

   Like

 2. Dubbelparkeerders op de dorpstraat of mensen die niet kunnen parkeren en daardoor maar twee plekken bezetten, ongeoorloofd de invalide parkeerplaatsen gebruiken, even op de stoep staan……. al heel lang geen BOA meer gezien en dan op een regen- en stormachtige zondag, terwijl het dorp nagenoeg leeg was, een hardwerkende horecaondernemer bekeuren,…… zo jammer .

  Like

 3. Mooie woordspeling, heel vervelend, maar is dit niet met twee maten meten? Wat is het verschil tussen een willekeurige SUV en een Fiat 500? In beide gevallen moet je over de straat om er langs te kunnen (meer dan eens)?

  Oog: u mist de nuance, terwijl het verschil tussen een hufter-SUV en een working man-500 toch hemelsbreed is …

  Like

 4. Beste Harold, wat ontzettend vervelend dat iemand zich als jou voordoet. Mijn bovenstaande reactie was een reactie op reactie van de nep-Harold…

  Like

Reacties zijn gesloten.