Kinderen en corona

Wijdeouders.nl is een burgercollectief van verontruste ouders uit heel Nederland die zich zorgen maken over de invloed van coronamaatregelen op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van kinderen. Inmiddels zijn daar ouders van 1071 scholen (+ 28 in de laatste 24 uur) bij aangesloten. Van de vijf Blaricumse basisscholen gaat het om één (Basisschool Dorp, waarschijnlijk de OBB). De Bernardus heeft laten weten dat zij de RIVM-coronamaatregelen volgt. Meer nuttige info HIER.

Schermafbeelding 2021-05-25 om 08.46.27

Schermafbeelding 2021-05-25 om 08.48.12

3 gedachten over “Kinderen en corona

 1. …en vindt op het ‘fotoblog’ van Oog een gewillig oor… Als ik het kaartje zo bekijk, is er voor de rest in Blaricum en een groot deel van Huizen niet nóg zo’n Wappieschool te vinden. Gelukkig maar. Domme school, domme ouders.

  Oog: het gebruik van het woord wappie wordt alom gezien als botte onwil en/of een deerniswekkend onvermogen om te gaan met feiten en valide argumenten.

  Like

 2. Als je goed leest zie je dat dit een burgerinitiatief is, geen initiatief van de school. Er is blijkbaar een ouder op de Bernardus die dit initiatief steunt. Dit zegt niets over de school en de rest van de ouders. Misschien kun je de tekst even aanpassen Peter?

  Oog: twee ouders – aangepast. natuurlijk zegt het veel over de school en de rest van de ouders …

  Like

 3. De hele boel zal mogelijk nog verder escaleren nu Joe Biden een stevig onderzoek laat instellen, niet door virologen maar door zijn geheime diensten, naar de herkomst van het virus. Die ontwikkeling zal het er voor ouders de komende tijd ook niet gemakkelijker op maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s