2 gedachten over “Bewaarberichten

  1. Met dank aan de media ontstond heel wat commotie over een eerdere motie van Wilders, toen het ging over het relatief hoge aantal coronapatiënten onder het allochtone deel van de bevolking. Want dat zou etnisch profileren zijn. Men hoeft echt geen bewonderaar van het gedachtengoed van Wilders te zijn om in te zien dat de statistieken hem volledig gelijk gaven.

    Wat betreft De Jonge en consorten: zij zijn de volgzame lakeien van “Der Führer” uit Cologny.

    Like

  2. Vrijdag 22 januari 2021 was in de talkshow Op 1 IMMUNOLOOG UMC Amsterdam Marjolein van Egmond een gast . Vaccinatie tegen Covid -19 werd besproken . De mening van genoemde immunoloog was dat vaccinatie zorgt voor suboptimale weerstand en de kans op mutaties vergroot . Zaterdag 21 augustus 2021 schreef microbioloog Rosanne Hertzberger in haar column van het NRC -Een paar procentjes meer gevaccineerden levert vast en zeker een paar procent minder patienten op. Maar wat geven we ervoor op ? Vrijheid . Niets minder dan dat. Er zijn nu veel die ervan overtuigd zijn dat die vrijheidsinperking echt maar heel kort duurt – twee prikjes maar , nog een paar weken . Ik vrees dat ze zich erop verkijken . Kijk naar Israel , ruwweg de helft van de mensen die daar wordt opgenomen in het ziekenhuis is gevaccineerd . De gevaccineerde patienten zijn het eerste bewijs van snel wegebbende immuniteit Er komen dus derde prikken,en vierde prikken, en telkens nieuwe mutanten ,die vijfde en zesde en zevende prikken behoeven. Etc. ,etc.. En eindigend schrijft Rosanne Hertzberger – Nogmaals ,ik heb mij laten vaccineren. Maar ik zal het recht verdedigen van hen die dat echt niet willen . Reaktie van Maria Piel .

    Oog: en maar weinig bekend is dat de covid-cijfers van het bijkans overgevaccineerde Israël veel hoger (dus slechter) zijn dan in de aangrenzende Palestijnse gebieden … waar de vaccinatiegraad veel lager is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s