BOV 50 jaar

In de lounge van BLTC In Between vierde de BOV (Blaricumse Ondernemersvereniging) zijn 50e verjaardag. Momenteel telt de BOV 57 leden en kent, in tegenstelling tot andere ondernemersverenigingen in de regio, een groei. Na de jaarvergadering werd er een copieuze fruit de mer geserveerd en daarna was het tijd voor de pubquiz. Alle aanwezigen gingen naar huis met een mooi delicatessen-pakket van Loekie Delicatessen. Kernbegrippen waren ‘kleinschaligheid, diversiteit, met elkaar’.
bov7 - 1

bov8 - 1 (1)

bov1 - 1

bov2 - 1

bov4 - 1

bov6 - 1

bov5 - 1

bov3 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s