Zo werkt het dus

Onder elke post (foto) op Oog staan blauwe rechthoekjes met daarin de logo’s van Facebook respectievelijk Twitter. Als men daarop klikt wordt de post gedeeld op uw Facebook-tijdlijn dan wel op uw Twitter-pagina. Leuk voor u, leuk voor uw volgers op die social media, leuk voor Oog. Er zitten tellertjes in, dus iedereen kan zien hoe vaak een post waarop is gedeeld.
Meestal gaat het om kleine aantallen, 10 of 20 keer gedeeld is al heel wat. De post met vijf foto’s van de heropende Vishandel Blaricum is inmiddels ruim 800 (achthonderd!) keer gedeeld. Heftig.
Een klein onderzoekje leverde op dat dit hoge aantal met name is veroorzaakt door Oog-kijkers in Volendam. Daar was (is) men kennelijk flink geïnteresseerd in wat hun ondernemende dorpsgenoot Jan in dat verre Blaricum doet.
Waarbij nog dit. Ondernemer Jan vertelde: ‘Ja, die woensdag en donderdag was Oog op Blaricum ‘talk of the town’ in Volendam – op de dijk en overal. Maar wat er ook gebeurde was dat er nogal wat Volendammers na hun bezoek op Oog de Vishandel felicitaties hebben gestuurd. Vandaar dat de winkel eind vorige week stampvol stond –  met bloemen!’
Zo werkt het dus.
vishandelopen3-1

Een gedachte over “Zo werkt het dus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s