Is bij de buren het gras groener?

Op het Instagram-account van Mauve Laren is 16 uur geleden deze foto geplaatst. Wetende dat genoemd café take-away heeft en dat de vachten in de stoelen (wiens stoelen?) niet vanuit het Hertenkamp of de schaapskooi zijn komen aanlopen, lijkt dit een fijne uitnodiging voor alle horeca in het land om op nabijgelegen stukjes groen en parkeerplaatsen ‘iets neer te zetten’ – of anderen (…) dat te laten doen. Voor het genieten zeg maar, want ook dat doe je immers samen (al dan niet met een soort van 1,5 meter afstand). En dan kan tegelijkertijd ook het ‘geen bloemenkraam-besluit’ worden herbezien: want als het een kan, dan kan het andere ook.

• > Eerste reacties: ‘buurtcamping?’; ‘popup-terras?’; ‘er is al zoveel gelogen, gaan we nu gedogen?’; …
mauve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s