3 gedachten over “Zijn de verkiezingsprogramma’s (uit 2010 en 2014) al afgestoft?

  1. Recent zag ik een fietster ternauwernood NIET onder de autobus komen ,zij sprong van de fiets af. De autobus moest uitwijken naar rechts omdat tegemoet komend verkeer moest uitwijken voor een ladende-en lossende vrachtwagen . Reaktie van Maria Catharina Piel .

    Like

  2. Alles staat met de manier waarop de gemeente wilt handhaven. Laten we beginnen met de eerste verkeersregel :Op grond van art 24 lid 1 sub a RVV is het verboden een voertuig te parkeren bij een kruispunt op een afstand van minder dan vijf meter daarvan. 2 voertuigen hadden van mij een bon gekregen. Ook kan de gemeente de verkeersveiligheid op dit kruispunt waarborgen door er gele lijnen te schilderen. Duidelijk voor iedereen dat je hier niet meer mag gaan stilstaan. Maar ja dan moet je wel handhavers hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s