Aftrap raadsverkiezingen

Hart voor Blaricum startte vandaag de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart a.s. De partij hoopt met vijf zetels terug te keren in de raad. Indien dat zo zal zijn, dan zullen er twee nieuwe HvB-raadsleden aantreden. Wethouder Kennis (rechts) heeft laten weten voor een volgende periode beschikbaar te zijn.
hvb-kickoff - 1

Top-vijf van de HvB-lijst: Natascha Hoogendijk (nieuw, 5), Willem Pel (fractievoorzitter en lijsttrekker, 1), Aimée Brendel (‘nieuw’ – terug van weggeweest, 4), Han Landman (3), Ramona Beemsterboer (2).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s