U mag het nu al zeggen!

Even los van uw prikkelende tevredenheid over of uw blaffende en toch niet uit te hoesten afkeer van landelijke partijen, los van lokale partijen die deels worden bemand door bestuurlijk kraakwagenmeubilair uit de vorige eeuw, dan wel door de Tafelberg overstijgende brilliance, of door beschamende scheefschaatsers en -sters zonder weerga, en los van wat u nu al weet over de inhoud van de diverse verkiezingsprogramma’s (al dan niet copy-paste-level) en de daardoor opkomende transcendentale gevoelsgerustheid dan wel dat elke vier jaar opkolkende misprijzen dat u wederom trillend en zwetend doet grijpen naar de maandvoorraad paracetamol en/of een Chablis’tje of wat – dus los daarvan:  …

… wat vindt u – gewoon qua poster – de beste poster en waarom?

poster

Een gedachte over “U mag het nu al zeggen!

  1. Ik prefereer de poster van het CDA . Onopgesmukt, Misschien speelt bij mij mee dat Marten Meijer de petitie tegen de plannen van de A.H. ondertekend heeft met zijn naam afgebeeld en transparant de reden daarvoor gaf . -hij is voor steun en hulp aan het Klein -en Middenbedrijf in Blaricum . Reaktie van Maria Catharina Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s