Michelin-sterren: Chapeau en Rust Wat behouden de Bib Gourmand

Bij het jaarlijkse Michelinsterren-festival (vanochtend in het Nieuwe De la Mar in Amsterdam) bleek dat zowel Bistrôt Chapeau als Rust Wat hun Bib Gourmand (zeg maar een halve ster) hebben behouden. Op de lijst met Bib Gourmand-restaurants staat 16 nieuwkomers. Er zijn 10 restaurants die één nieuwe ster hebben gekregen, drie restaurants kregen twéé nieuwe sterren. Inter Scaldes en De Librije behielden hun drie sterren (147 wereldwijd). Onderaan deze post staan alle lijsten.
Schermafbeelding 2022-05-30 om 1.44.33 PMSchermafbeelding 2022-05-30 om 1.48.17 PM

Michelinsterren hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s