Bomen weg – busje komt

Stichtseweg: voor het aanleggen van de vrijliggende rijbaan voor bus 320 zijn recent zeker 10 bomen gekapt. Dat de politiek indertijd niet unaniem was in de besluitvorming over ‘de busbaan’ zal nog wel bekend zijn. Saillant detail is dat die besluitvorming plaats vond in het pre-corona-tijdperk en in het pre-allerlei-crises-tijdperk. Thuiswerken is sindsdien sterk in populariteit gestegen, en over grote bussen, ‘natuur voor asfalt’ en nog veel meer zaken wordt inmiddels anders gedacht. Enfin, busje komt – over vijf jaar weet men niet beter en schuift de hele boel misschien ook nog ’s op voor de vijfde en zesde rijstrook van de A27. Dag sloot en blijf ademen.
bomen bus komt2 - 1bomen bus komt - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s