5 gedachten over “Wens

 1. 12 December heeft het Hoofd van Omgevingsdienst Noord-Holland NH samen met een ecoloog het perceel Bierweg 45 Bl. bekeken en hebben bij de Gemeente Blaricum aangegeven dat een ecologisch onderzoek uitgevoerd dient te worden . Zonder onderzoek waaruit blijkt dat geen negatieve effecten op soorten kunnen ontstaan met de beoogde werkzaamheden mag er niet gekapt en gesloopt worden . 12 December verstuurt de Gemeente Blaricum een verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op Bierweg 45 Bl. en verplaatsen inrit . Dit gebeurt onder de verantwoordelijkheid van de nog in functie zijnde huidige Burgemeester . Reaktie van Maria Catharina Piel .

  Like

 2. Het besef dat het allemaal nog een stuk ecologischer, milieuvriendelijker, klimaatneutraler, duurzamer etc in onze gemeente kan en moet, is nog niet overal doorgedrongen

  Like

  1. Genoemde Omgevingsdienst heeft in het recente verleden een bouwstop afgekondigd v. woningcorporatie de Alliantie wegens onvoldoende of in het geheel niet nakomen van maatregelen aangegeven door de Omgevingsdienst . De initiatiefnemer van perceel Bierweg 45 Bl. en de Gemeente Blaricum wanen zich in hun eigen universum . Reaktie van Maria Catharina Piel .

   Like

 3. Voor alle andere reacties is er wel een ander latere podium.
  Het gaat hier over een kerst en nieuwjaar wens van onze scheidende burgermeester.
  Ik (wij) vinden het een prachtig plaatje in ons mooie dorp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s