Niet te koop, wel te huur

De Blaricumsche Boekhandel staat aan de vooravond van veranderingen. Voor medewerksters Sandra en Claudia is 26 januari a.s. de laatste werkdag – ze gaan elders aan de slag. De boekwinkel zelf (naam, inrichting, voorraad, enz.) staat te koop – hopelijk gaat iemand de boekhandel voortzetten. Het pand zelf staat niet te koop, maar zal door de eventuele nieuwe boekhandelaar (v/m) worden gehuurd. Indien de Boekhandel niet wordt overgenomen, dan zal het pand later dit jaar zonder de voorwaarde van ‘de boekhandel moet blijven’ worden verhuurd.
boekhandel1 - 1

4 gedachten over “Niet te koop, wel te huur

  1. Neeww,geen Primera aub…..geen standaard, ongezellige,onpersoonlijke grote keten in ons mooie dorp……hoop op een aanwinst die in het dorp past.Stef Raven,

   Like

 1. Een filiaal v. Scheltema zou een opsteker zijn . Veel was niet te kopen of te bestellen bij de huidige boekhandel. Ik was min of meer gedwongen in Amsterdam de boeken te kopen die ik wilde hebben . Reaktie van Maria Catharina Piel .

  Like

 2. Ongelooflijk jammer. Zelf kom ik al jaren naar De Blaricumse Boekhandel vanuit Baarn, omdat hier juist zoveel mogelijk is. De kaartencollectie heeft bij a niemand.
  Een enorm verlies voor iedereen die graag in de boekhandel komt.
  De dames succes in de nieuwe werko geving en dank voor de verleende service.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s