‘SKB is furieus’

Als reactie op een artikel in De Gooi en Eemlander waarin een open brief van adviseur Jorritsma publiciteit krijgt, heeft de SKB (Stichting Karakteristiek Blaricum) ook een open brief geschreven aan college van B&W en de gemeenteraad.

jorr in g&e

5 gedachten over “‘SKB is furieus’

 1. Het is toch wat. En dat allemaal voor een supermarkt. Hoeveel hoofdstukken gaat dit boek nog krijgen ? Zoveel problemen en zoveel leed in de wereld. Stilstand is achteruitgang. Sommige mensen kunnen gewoonweg niet tegen verandering. Ga genieten van het leven. Dat doe ik ook. Onder andere door deze klucht te volgen. Ik wens alle voor- en tegenstanders veel wijsheid. Wat de uitkomst ook moge zijn. Wat mij betreft een mooie nieuwe grotere supermarkt.

  Like

 2. Betreffend verkeersveiligheid is mij een reactie bij gebleven van voormalig raadslid Janny van Dijk op 9 juni 2022 bij een post van kinderen op de fiets die tussen het laden -en lossen moeten laveren . Janny schrijft : Iets waar ik mij al jaren aan erger, maar in de vorige raad NIETS MEER OVER MOCHT ZEGGEN. En AH , mevrouw Ton , maar beweren dat het veilig is . Ben benieuwd naar de oplossing . Ik ben benieuwd van WIE Janny moest zwijgen over deze gevaarlijke situatie . Reactie van Maria Catharina Piel .

  Like

 3. Ach, de ene adviseur zegt dit, de andere dat. Je kunt ook ff gewoon nadenken. Welk bedrijf gaat tonnen of miljoenen investeren om de omzet gelijk te houden? Geen enkel. De omzet wordt bij andere mn plaatselijke ondernemers weggetrokken of trekt volk, en dus verkeer parkeer, van buiten.
  Politiek is kiezen : Wat voor dorp wil je.
  Adviseur Fred

  Like

  1. Wellicht om de marge te verbeteren?

   Oog: dan zou men moeten de-investeren; nu worden vaste en variabele lasten verhoogd, en met een niet veranderd prijsniveau en geen omzetstijging zal de marge teruglopen …

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s