Oog en Koningsdag

Velen brengen op Koningsdag graag een bezoekje aan het centrum van Blaricum-Dorp. Gezellige Blaricummerie, leuke en lekkere kramen, stevige stukjes muziek (Massada was echt top!), biertje hier, snackje daar. Niet te druk, goede sfeer, lekker weer, bekenden, nieuwe liefdes.

En ’s avonds op de bank nagenieten – of kijken waar men dit jaar niet is geweest. Naar Oog en dan weer genieten, feest der herkenning en herinnering. Dat wordt veel gedaan – de statistiek spreekt voor zich. (De kijkcijfers en bijbehorende likes op Facebook, Instagram en Twitter volgen hetzelfde patroon.)

Veel gesprekjes ook op zo’n dag. Veel complimenten, een enkele venijnige blik vanuit een verGooi(s)t smoeltje; vaak ook vragen ‘hoe Oog het doet’. Mede dankzij sponsors en adverteerders, is dan het antwoord. Ja, maar: wij zijn geen sponsor … Kunnen wij dan niet …?

Jazeker wel! Klik HIER en de wereld van Donatie voor Oog gaat voor u open. Bij voorbaat dank en wellicht tot (knip)Oogs.
oog stats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s