Door Jeannette meer leeskilometers

In maart 2022 heeft Jeannette Vos (ook ‘juf’ op de OBB) het prentenboek Vos & Caaf in Blaricum geschreven. Een verhaal op rijm dat makkelijk leest en veel informatie bevat over Blaricum. De tekeningen zijn van Gitte Spee. Er zijn ruim tweeduizend boeken gedrukt. Nu – ruim een jaar later – zijn de boeken bijna allemaal verkocht. 

Jeannette: ’De opbrengst van mijn boeken wil ik graag aan een goed doel besteden. Ik doneer aan tien basisscholen verspreid over Nederland 135 leesboeken van Uitgeverij Delubas. Deze boeken hebben een goede lay-out en aansprekende teksten. Het zijn rijke verhalen met mooie illustraties en zijn bestemd voor leerlingen die leeskilometers moeten maken. 

Hartelijk dank aan alle mensen die een boek hebben gekocht en aan alle donateurs!’
jeannette2 - 1 kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s