Tergooi gaat verhuizen – dat wil zeggen …

Op zaterdag 20 mei verhuist de locatie Blaricum van Tergooi MC naar de nieuwbouw in Hilversum. Een dag eerder is de Huisartsen Spoedpost daar naartoe gegaan. Van leegstand zal evenwel geen sprake zijn. Ten eerste komt er op de Blaricumse locatie een Regionaal Medisch Centrum. Wat dat allemaal omvat, leest u hieronder. Voorts zal een deel van het ziekenhuis in gebruik worden genomen door Naarderheem (die al een stukje in gebruik heeft). Genoemde instelling voert momenteel nieuwbouw uit en heeft tot medio 2025 vervangende ruimte nodig. Ten derde heeft de huidige eigenaar van het pand (Rosewood Real Estate) de voormalige kapsalon in gebruik genomen als kantoorvestiging. Ten slotte kan worden gemeld dat de lokale politiek zich binnenkort gaat buigen over wat te doen met de locatie. Op de agenda van de RTG van 23 mei a.s. staat o.m. als punt Nieuwe Nota van Randvoorwaarden voor herontwikkeling Tergooiterrein. Daarover vindt u meer hier.

Uit de Oogvogel:
ce30e-tergooi-drone-1.jpg

Een gedachte over “Tergooi gaat verhuizen – dat wil zeggen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s