Jong geleerd, oud soms niet gedaan

Dit vrolijke vijftal draagt bij aan een beter milieu en schonere bermen – door zwerfies te verzamelen. Aardige bijkomstigheid (…) is dat er op de meeste statiegeld zit. Zo worden tegelijkertijd zakgeld en ondernemerschap ontwikkeld. Hetgeen bij hun oudere soortgenoten …
zwerfiezoekers - 1

… niet altijd het geval blijkt te zijn. Zo kan men op de Schapendrift al geruime tijd ‘genieten’ van de restanten van een verbouwing bij een der omwonenden. Het staat er maar … achter niet ter zake doende roodwit lint. En even verderop liggen (ook alweer enkele weken) attributen van de glasvezelkabelleggers. Ook erg nutteloos, erg rommelig, erg onverzorgd. En daarachter trouwens een ‘fijn’ voorbeeld van bermkapen. Leve de jeugd.

Een gedachte over “Jong geleerd, oud soms niet gedaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s