In de schaduw van het ondemocratische

Verbindingsweg 13, tot voor kort bedrijfsverzamelgebouw en parkeerplaats voor luie OBB-ouders, voormalige brandweerkazerne, voormalige school, voormalig nooit gebruikt perceel om de goeie ouwe OBB zinvol uit te breiden, voormalige locatie voor ‘schoolwoningen’ … nu is de vergunning gegeven om zeven bomen te kappen. Dus zal het bouwrijp maken van het terrein binnenkort wel beginnen.
Met een feestelijk glaasje – waarschijnlijk en natuurlijk half maart – dan kan de wethouder vlak voor de verkiezingen nog even goede sier maken met wat woningbouw. Maar wel in de schaduw van het schoolgebouw dat met name door haar toedoen en tegen de wens van 2500 Blaricummers én haar toenmalige partij in, is gebouwd. In de schaduw dus van het ondemocratische – dat sindsdien nooit meer uit het lokale openbaar bestuur is verdwenen.
In de schaduw ook van de wieg van Hart voor Blaricum – een wieg die in de loop der jaren is verworden tot een geriatrisch kippenhok waarin de eigen kroonjuwelen zijn ondergescheten en kapot gekwaakt en waar men zich de afgelopen vier jaar bij herhaling door de wethouder van die andere dorpspartij (zijnde geen vereniging) leep in de kuif heeft laten pikken.

Op 21 maart kunt u veel verbeteren – en veranderen – en verwijderen.
Groter hier.

Geef een reactie