2 gedachten over “… voor veiligheid en woongenot

  1. De bergweg is de belangrijkste route voor de Brandweer om overal in dorp en bijvanck snel terplaatse te kunnen zijn. de zware auto’s mogen 20 km harder dan Die 50 km is 70 km per uur!, Maar alleen indien dit veilig kan !!! Dus indien er fietsers rijden of paarden op de rijbaan zijn passen wij onze snelheid aan.! Indien de Bergweg 30 km zone wordt, heeft dit Grote consequenties voor de Opkomsttijd van de Brandweer en het uitrukgebied.

    Like

  2. Kanttekening van de griffier: “Het presidium heeft evenwel bepaald dat dit na de hooravond op 11 november 2019 alleen mogelijk is voor insprekers die nieuwe feiten of zienswijzen naar aanleiding van het voorliggende voorstel met de raad willen delen. Hiermee wordt een onnodige herhaling van zienswijzen voorkomen.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s