Paalhofje – update

(Voor de nieuwkomers: het Paalhofje is gelegen aan Verbindingsweg/Middenweg; daar staan vijf seniorenwoningen. Eigenaar de Alliantie wil daar verduurzamen = slopen en groter aantal terugbouwen.)

• In een recent gesprek met omwonenden heeft de Alliantie gemeld dat zij eind mei een bouwplan aan de gemeenteraad gaat presenteren. Het zou daarbij gaan om sloop van de bestaande seniorenwoningen en terugbouw van acht sociale-huurwoningen. De nekhoogte zou niet 9 maar 6 meter worden; de afstand tot  buren zou gelijk blijven.
• Bij de Omgevingsdienst Noordholland-Noord is melding gemaakt van de mogelijke aanwezigheid in de vijf seniorenwoningen van vleermuizen en gierzwaluwen.
• De geruchten over bebouwing van de ‘kop van het pompterrein’ blijven rondgaan.

Een gedachte over “Paalhofje – update

  1. Op je qui-vive zijn met de plannetjes van de Alliantie . En GEMEENTE Blaricum ,de steegjes die in dit gedeelte liggen is het meest originele STEGGETJESstelsel wat er nog is in Blaricum . Besef dit ,BESCHERM dit . Vrijwel alle steggetjesstelsels in Blaricum zijn onverschillig dan bij dit en dan bij dat vernietigd . NU bij dit complex MOETEN de steegjes op nr. 1 staan en niet slinks opgeofferd worden aan b.v. parkeerplaatsen . Dan maar 5 woningen met parkeerplekken zoals in de huidige situatie maar waar de steegjes uniek zijn in hun GLORIE . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s