Niet geld en verf waren op, …

… maar wel tijd. Nu wordt het door de mannen van Dennis Koekkoek Schilderwerken uit Eemnes (tja …) keurig afgemaakt – alle zijden, en de staanders worden mooi matzwart. Dennis laat weten: ‘Na een hele natte april en mei is dit de eerste week dat we voluit buiten aan de slag kunnen. Dus we zijn niemand vergeten, maar het is wel even secuur plannen.’ Naast goed plannen overigens levert het bedrijf uitstekend schilderwerk, door bijzonder correcte medewerkers. Aanrader.
denniswerk - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s