Wij in actie! Vluchtelingen erin, zwerfies eruit

burgercie

De Rotaryclub Blaricum-Centaurea roept allen op mee te doen aan de Landelijke Opschoondag. Tussen 10-14 staan ze op het parkeerterrein voor Bellevue voor iedereen die mee wil doen met het prikken van plastic in ons dorp. Deelnemers worden voorzien van een prikker en een plastic zak. We doen dit in samenwerking met de gemeente. We roepen iedereen op om een halfuurtje mee te prikken. Alle kleine beetjes helpen!Schermafbeelding 2022-03-19 om 09.10.59

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s