In de Vituskerk

A.s. zondag:
Stabat Mater Pergolesi 2022-1 kopie

Op dinsdag 5 april a.s. zal in Blaricum een gebedsviering voor de vrede in Oekraïne gehouden worden. De gebedsdienst begint om 19.00 uur in de Vituskerk, Kerklaan 19 te Blaricum. Voorgangers zijn pastor Andrea Geria en dominee Jurjen Zeilstra. Hun gebeden en die van andere gelovigen zullen afgewisseld worden met liederen, gezongen door het parochieel Ceciliakoor van de Vituskerk. De kerk zal mooi verlicht zijn door kaarsen die opgestoken worden voor de slachtoffers van de oorlog. Zo kunnen wij samen stilstaan bij de vreselijke situatie in Oekraïne en bidden voor alle inwoners in dit gebied.
gebdienstvrede

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s