Respect voor KBS De Pionier

Of er met de klas een actie opgezet kon worden voor kinderen die uit Oekraïne waren gevlucht …
Dat was de vraag van Berend Deen uit groep 5 van KBS De Pionier. Na een succesvolle start van de inzameling van statiegeldbonnen werd de actie al snel uitgebreid naar het inzamelen van goederen voor de Stichting Kinderen in Nood. Die helpt kinderen in Oost-Europese landen met hulpgoederen en ontwikkelingsprojecten.

Onder de bezielende leiding van leerkrachten Leonne en Astrid, de Ouderraad en andere ouders zijn er dozen vol kleding, dekens en andere goederen gedoneerd.

Ook Coop Nijenhuis deed mee met de actie van de school. Alle statiegeldbonnen die bij de Coop werden ingeleverd, zijn verdubbeld. Met het totaal van €800.- zijn er inkopen gedaan bij de Coop om de inzameling van De Pionier aan te vullen.

Met een vrachtwagen, gesponsord door Verhuisservice Het Gooi, zijn alle spullen donderdagochtend naar Stichting Kinderen in Nood gebracht. Daar waren ze enorm verrast door de omvang van de inzameling.

pionier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s