Weten voor uw eten

AH laat alvast weten wat er door de verbouwing ondermeer gaat veranderen/verbeteren (in ‘onze nieuwe Appie’) – waarvoor de plannen en vergunning nu in de ‘zienswijze indienen-fase’ zitten. Reeds meerdere keren is de suggestie gehoord om de rieten kap van voorheen Blushing in stand te houden.

 

2 gedachten over “Weten voor uw eten

  1. Behoud wachthuisje,stop de bewuste verloedering en herstel functie Tearoom . De korrekte juridische weg bewandelen en opnieuw het bestemmingsplan vaststellen met daarin de stellingen mag het beschermde dorpsgezicht-en karakter opgeofferd worden aan nog meer, nog meer ,nog meer en tweeds zonnepanelen zijn in een beschermd dorpsgezicht aan een vergunning onderhevig . Voor een particuliere woning is het relatief eenvoudig . Echter een grote blauwe blokkendoos heeft al die daken nodig . Hoe gaan we hier mee om ? Koester de kleine middenstand ,,de bakker, de visboer ,de groenteboer. En de gezellige kramen v.h. Muziektheater . Reaktie van Maria Catharina Piel .

    Like

  2. Fijne supermarkt met vriendelijk personeel. Tijd voor wat opfris werkzaamheden inderdaad. Ze brengen het allemaal duidelijk in beeld zo. Snel doorpakken nu. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s