Beetje verbeteren

Vanuit het zgn. Blaricumse Paadje – de stoep in de Dorpsstraat waaraan BlinX, Fritz Hörl, De Scholekster, Sister’s Bakery en Wilma Barneveld hun voordeuren en etalages hebben – is bij de gemeente het verzoek ingediend de openbare ruimte een klein beetje aan te passen c.q. te verbeteren. Ook voor Country & Deli zou een en ander kunnen worden aangepast. Op de linker tekening de huidige situatie, rechts hoe het zou moeten worden. Alles dat groeit blijf natuurlijk staan, er komen zelfs een paar struiken/kleine bomen en voetpaden bij, het beeld De Schapen wordt daardoor meer toegankelijk, voor de winkels komt meer ruimte voor bewegen, iets neerzetten en zitten.
paadje gras - 1

Een gedachte over “Beetje verbeteren

  1. Je weet wat je koopt, ook de oppervlakte van een winkel! Je verkoopwaren buiten uitstallen wordt een rommeltje. Als dit wordt goedgekeurd wordt er door andere winkeliers ook meer koopwaar op stoepen gezet. Denk tevens aan mensen die moeilijk ter been zijn of met een rollator lopen op de stoep. Mogen woonhuizen straks ook een stukje stoep of groenstrook gaan gebruiken?
    Gemeente : NIET GOEDKEUREN SVP.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s