Blaercom weer op orde

Na het wisselen van zienswijzen, een paar goede gesprekken en wat wikken en wegen, is de organisatie van de Blaercom weer in rustig vaarwater gekomen en klaar voor de toekomst.

Hoofdbeheerder
Met ingang van 1 april 2023 wordt Daphne Rokebrand de nieuwe hoofdbeheerder van de Blaercom.
Daphne volgt Paul Molenkamp op die sinds 1978 bij de Blaercom in dienst is. Paul bereikt in april de pensioen- gerechtige leeftijd. Paul zal als beheerder nog een jaar blijven tot zomer 2024 (20 uur per week, alom tevredenheid).

Daphne woont in Blaricum. Zij is daar ook geboren en getogen. Zij is al enige tijd werkzaam bij de Blaercom als vrijwilligster. Zij heeft onder meer 10 jaar gewerkt als Studio Manager bij Bolland Studio’s in Blaricum en 20 jaar bij de ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie). Zij is daarnaast actief in het maatschappelijke domein als secretaris van het bestuur van de Oranjevereniging Blaricum, bestuurslid van de Stichting Activiteitenfonds Blaricum en heeft ook ervaring in de plaatselijke politiek. 

Het bestuur is erg blij met de aanstelling van Daphne en is ervan overtuigd dat zij met haar passie en enthousiasme een uitstekende opvolger van Paul zal zijn.

Paul Molenkamp is al meer dan 45 jaar bij de Blaercom werkzaam! Eerst als beheerder en sinds 2015 als hoofdbeheerder. Hij heeft onvoorstelbaar veel voor het dorpshuis betekend en al die tijd zijn hele ziel en zaligheid in het reilen en zeilen ervan gestoken. De wijze waarop hij de rol van gastheer heeft ingevuld is ongekend. Paul is graag bereid om nog een jaartje door te gaan en zijn pensioen nog even uit te stellen, maar zal het wel iets rustiger aan gaan doen. Hij zal als beheerder tot de zomer van 2024 zijn vaste gasten blijven ontvangen en op deze wijze kan zijn kennis en ervaring worden behouden en worden overgedragen aan Daphne.

Bestuur
In het vierde kwartaal 2022 is Ciska Buhren toegetreden tot het bestuur. Zij heeft de rol van secretaris op zich genomen die vacant was. Zij woont al jaren in Blaricum en is het dagelijkse leven Interior Designer en Project Manager.

Michael Samson zal na 10 jaar in juli 2023 gaan stoppen als penningmeester. Gelukkig hebben wij Jaap Gillis bereid gevonden om het bestuur m.i.v. 1 januari 2023 te komen versterken. Hij zal de taken van Michael geleidelijk gaan overnemen. Jaap woont ook al jaren in Blaricum en is tot voor kort werkzaam geweest als CEO van een vastgoedonderneming, als ondernemer en is daarnaast actief als commissaris/adviseur bij diverse bedrijven en instellingen.

Het bestuur bestaat nu uit: Raymonde Amorison (voorzitter), Michael Samson (penningmeester), Ciska Buhren (secretaris), Jaap Gillis (bestuurslid en toekomstig penningmeester) en Dirk Jan Emmens (communicatie & PR).

///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s